6 gadgeturi pe care trebuie să le testezi în 2019

Articol publicat de Echipa SmileFM la 24 ianuarie 2019

Află de pe acum care sunt noutățile și fii trendsetter în 2019.

gadjet

 

Echo Spot

Echo Spot este o boxă portabilă făcută să se potrivească oriunde în casă, dar își găsește cel mai bine locul pe birou. Se conectează la Alexa, asistentul vocal de la Amazon, și îți permite să faci apeluri hands-free, să vizionezi cu ușurință conținut video, prognoze meteo, liste de activități și de cumpărături sau să asculți muzică și audiobook-uri. Dispozitivul Echo Spot există în două variante (alb și negru), are display LCD și este compatibil cu sistemele Android, iOS și Fire OS.

Tile Mate Combo Pack

Tile este un dispozitiv Bluetooth de localizare care te ajută să îți găsești telefonul, cheile, portofelul sau alte obiecte pierdute. Funcționează cu ajutorul unei aplicații disponibile pe Android și iOS, care îți arată cât de aproape ești de obiectul rătăcit. Tile este te poate însoți peste tot, iar acum vine într-o variantă îmbunătățită, care include și un al doilea dispozitiv – Tile Slim, mai mic și mai ușor de strecurat în portofel.

Căștile wireless Jabra Elite 65t

Unele dintre cele mai bune căști pentru telefon, după părerea multor publicații de profil. Sunt confortabile, se așază perfect pe ureche, pot fi purtate inclusiv în timpul antrenamentelor și au o baterie care funcționează timp de până la 15 ore.

Lentilele profesionale pentru smartphone Pocket Lens 2-in-1

Nu este neapărat nevoie să schimbi telefonul, pentru a face fotografii mai bune. Lentilele detașabile pentru smartphone oferă o claritate ridicată și funcționează cu aproape orice telefon.

IQOS 3

IQOS 3 si IQOS 3 Multi sunt noile versiuni ale uneia dintre cele mai cunoscute alternative la fumat. IQOS încălzește tutunul, în loc să îl ardă, și astfel nu produce fum, scrum sau miros neplăcut.

IQOS 3 folosește sistemul ProtectPlus™ și vine cu numeroase îmbunătățiri: rezistență la șoc, lamelă de încălzire îmbunătățită și o durată de viață mai lungă a bateriei.

Amazon Smart Plug

Priza inteligentă wireless de la Amazon îți permite să-ți folosești vocea pentru a controla luminile, aerul condiționat, ventilatorul sau alte dispozitive din locuință, dar te lasă să faci asta și când te afli departe de casă, totul cu ajutorul unei aplicații.

Sursa: Noizz.ro