8 motive să iubeşti ziua de luni

Articol publicat de Echipa SmileFM la 5 octombrie 2015

Tocmai te bucurai ca vine weekend-ul si deja s-a terminat. Iar e luni, iar trebuie sa te duci la munca… cine are chef de asta?

fericire

 

Din fericire, prima zi a saptamanii nu este atat de groaznica cum crezi. Iata cateva motive pentru care sa o iubesti:

1. Ziua de luni este ca Anul Nou: un nou inceput, perfecta pentru a incepe ceva nou. Fie ca treci la o alimentatie mai sanatoasa, iti faci abonament la sala sau permis la biblioteca, acum e momentul sa o faci.

2. La inceputul saptamanii stabilesti obiectivele pentru zilele care urmeaza. Daca saptamana trecuta nu ai fost prea productiva, nu te lasa coplesita si du la sfarsit sarcinile pe care le-ai inceput pornind de acum.

3. Daca iti place jobul tau, mersul la munca lunea ar trebui sa devina o placere… chiar daca trebuie sa te trezesti devreme.

4. Iti revezi colega de munca cu care te intelegi atat de bine sau colegul acela nou care ti se pare simpatic.

5. Chiar daca weekend-ul abia s-a terminat, poti incepe de acum sa faci planuri pentru sfarsitul acestei saptamani. Ai atatea optiuni!

6. Si daca weekend-ul tocmai s-a terminat, cu siguranta s-au intamplat multe lucruri interesante pe care le poti discuta cu prietenele sau colegele la o cafea.

7. Luni esti mai productiva decat in celelalte zile ale saptamanii, pentru ca tocmai te-ai relaxat doua zile. Chiar daca ai fi preferat inca o zi de leneveala sau distractie, cel putin iti termini treaba mai repede.

8. Si nu in ultimul rand… mai sunt doar patru zile pana la weekend!