A început vânzarea biletelor la Festivalul ”Constantin Tănase”

Articol publicat de Echipa SmileFM la 13 septembrie 2018

Editia a XXV-a a Festivalului Umorului „Constantin Tanase” se apropie cu pasi repezi. Ieri organizatorii au precizat ca abonamentele si biletele au fost puse in vanzare ,la casa de bilete a Teatrului de Vara ,de miercuri ,12 septembrie, in intervalul orar 16:30-19:30.

teatru

Pretul unui abonament pentru Sala mare a Casei de Cultura „Constantin Tanase” este de 200 lei, pretul biletului la aceeasi sala este de 30 lei, pretul spectacolelor ce vor avea loc la Sala Studio este de 20 lei, iar cele pentru spectacolele ce se vor adresa copiilor 10 lei.

Editia de anul acesta a festivalului va debuta pe 30 septembrie in Piata Civica a municipiului Vaslui cu piesa „Noi” a Teatrului „Masca „, in regia lui Mihai Malaimare, si se va incheia pe 7 octombrie in Sala Mare a Casei de Cultura cu piesa „Dinte pentru dinte” a Companiei Liviu Rebreanu a Teatrului National Targu Mures in regia lui Cristian Juncu.

In aceasta perioada vasluienii vor avea parte de parada costumelor de epoca, expozitii de caricaturi, arta grafica, concurs de literatura umoristica, spectacole de umor si piese consacrate.

sursa:estnews