A sasea victima a accidentului de la Badeana a murit in spital!

Articol publicat de Echipa SmileFM la 8 iulie 2019

Una dintre femeile rănite grav în urma accidentului produs în noaptea de 29/30 iunie pe drumul European 581, pe raza localităţii Bădeana, a murit după o săptămână. Este vorba de tânăra de 34 de ani, care se întorcea alături de familie şi prieteni din concediul petrecut în Grecia.
victima badeana

 

Vestea morţii Ralucăi Moişanu a fost dată de apropiaţii acesteia pe reţelele de socializare. Tânăra fusese transportată în stare gravă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, prognosticul medicilor fiind unul rezervat.

Moartea tinerei adânceşte tragedia care a lovit aceasta familie, soţul femeii murind în teribilul accident, singura supravieţuitoare fiind fiica acestora, o fetiţă de 13 ani.

Cei doi soţi sunt deplânşi ce toţi cei care i-au cunoscut. Raluca şi soţul ei, Cătălin, lucrau în domeniul IT, fiind manager de top în Iaşi. Petrecuse concediul alături de fetiţă şi o altă familie din Iaşi în Grecia. În noaptea de 29/30 iunie se întorceau spre casă, la Iaşi. La mai puţin de 100 de kilometri de casă, drumul le-a fost curmat de un şofer beat, care gonea nebuneşte pe şosea, alături de prietenii cu care se întorcea de la discotecă.

Primele concluzii ale medicilor legişti, în urma efectuării necropsiei, arată că şoferul care a provocat carnagiul avea o alcoolemie de 1,30 g alcool pur în sânge. În cazul celorlalţi doi conducători auto care au avut neşansa de a apărea pe sosea în faţa tânărului teribilist, rezultatele au indicat că nu au consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Citeste mai mult: adev.ro/pu9h5j