A vrut sã-si omoare sotul cu securea, de beatã ce era si-a tãiat degetele de la picioare!

Articol publicat de Echipa SmileFM la 14 mai 2019

Clipe de groazã, asearã, pentru doi copii din satul Uncesti, comuna Zãpodezi, care au asistat fãrã voia lor la o ceartã de toatã pomina între pãrinti. Aflati în stare de ebrietate, sotii Ghetãu nu s-au multumit doar sã-si arunce cuvinte grele. Maricela Ghetãu a pus mâna pe o secure si a încercat sã-si loveascã sotul. 

ambulanta

 

 Nu a fost pentru prima datã când femeia a vrut sã-i facã felul bãrbatului. În urmã cu opt ani, tot dupã o ceartã mai puternicã, aceasta i-a bãgat cutitul în abdomen. Doar profesionalismul medicilor de la SJU Vaslui i-a salvat atunci viata lui Ionel Ghetãu.

De data asta bãrbatul a avut noroc pentru cã sotia lui era atât de ametitã, încât a ratat tinta. S-a lovit însã singurã cu partea ascutitã a securei peste degetele piciorului drept, tãindu-si trei dintre ele.

Ajuns la fata locului, echipajul de Prim-Ajutor a încercat sã o convingã pe femeie cã trebuie sã o transporte la spital, însã fãrã sanse de reusitã. În ciuda eforturilor sotului si ale celor doi copii, femeia a refuzat, sub semnãturã, sã plece de acasã, iar dupã ce cadrele medicale i-au bandajat rana si au plecat în oras, s-a bãgat la somn.

Vecinii spun cã astfel de incidente au loc frecvent în locuinta familiei Ghetãu, iar cel mai mult au de suferit cei doi copii, care-si vãd pãrintii bãtându-se aproape zilnic, potrivit  vremeanoua.ro.

Tot scandalul ar fi pornit din cauza unor discutii mai aprinse, despre mama femeii. Barbatul spune cã între el si soacra lui nu existã niciun fel de întelegere, iar sotiei nu îi convine deloc acest lucru.

Oamenii din sat spun cã în familia respectiva, astfel de incidente se petrec aproape zilnic si au drept cauzã consumul excesiv de alcool.