Accident grav la Băcești: un copil de 12 ani a murit

Articol publicat de Echipa SmileFM la 9 iulie 2019

Un accident rutier în care a fost implicat un copil de 12  ani a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe raza localității Băcești. In urma impactului, victima a rămas inconștientă. 

accident2

La fața locului a fost solicitată ambulanța, medicii au găsit copilul în stop cardio-respirator și au început manevrele de resuscitare. De asemenea, un echipaj de poliție Rutieră a început cercetarea la fața locului pentru a stabili cum s-a petrecut totul, relateaza vremeanoua.ro.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, la volanul mașinii, înmatriculate în Marea Britanie, s-ar fi aflat chiar victima, minorul de 12 ani. Acesta ar fi luat autoturismul fratelui mai mare și a pornit la plimbare pe un drum sătesc din Băcești. La un moment dat, a pierdut controlul volanului, a lovit un cap de pod și apoi a ricoșat într-un stâlp de pe marginea drumului.

Cercetările polițiștilor continuă pentru a stabili, cu exactitate, cum s-a petrecut accidentul. În același timp, medicii de pe ambulanța TIM continuă manevrele de resuscitare.

Din păcate, în urmă cu puțin timp, minorul  a fost declarat decedat.