Alertă în Vaslui: un adolescent de 15 ani a fost răpit din maşina tatălui său, la o trecere de pietoni

Articol publicat de Echipa SmileFM la 6 iulie 2018

Poliţiştii din Vaslui caută un băiat în vârstă de 15 ani, care a fost răpit din autoturismului tatălui său, după ce acesta din urmă a fost lovit de către două persoane necunoscute.Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere.
rapit

La data de 5 iulie 2018, ora 12.15, poliţiştii din Vaslui au fost sesizaţi de tatăl minorului despre faptul că, în timp ce se afla în autoturism, oprit la o trecere pentru pietoni, un bărbat necunoscut l-a lovit, iar un alt bărbat a tras copilul din maşină, după care au fugit, într-o direcţie necunoscută.

Incidentul a avut loc în apropierea Serviciului de Paşapoarte din municipiul Vaslui, acolo unde minorul şi tatăl său se îndreptau. Băiatul de 15 ani avea progamare în vederea efectuării formalităţilor necesare eliberării paşaportului.

Momentul în care cei doi necunoscuţi atacă autoturismul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Iniţial, cei doi bărbaţi s-au îngajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. În momentul în care au observat autoturismul, s-au întors din drum şi s-au înreptat către maşină. Unul dintre bărbaţi s-a îndreptat către portiera şoferului, celălalt către portiera din dreapta.

Poliţiştii au demarat imediat căutările, minorul fiind dat în urmărire şi în consemn la frontieră.

Băiatul se numeşte Ţibuliac Mădălin Giuliano, are 15 ani şi următoarele semnalmente: 1,65 m. înălţime, greutate aproximativă – 60 kg, păr negru, tuns scurt, ochi căprui. La momentul dispariţiei, era îmbrăcat cu pantaloni scurţi, de culoare deschisă, tricou de culoare deschisă, patofi sport de culoare albă.

Din primele verificări a rezultat faptul că este posibil să se afle în compania mamei sale, cetăţean român, cu domiciliul în străinătate.

Persoanele care pot oferi informaţii, care să conducă la depistarea băiatului, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.
Citeste mai mult: adev.ro/pbembw