Alina Eremia – Nanana (videoclip nou)

Articol publicat de Echipa SmileFM la 17 mai 2017

Alina Eremia vine cu un nou videoclip si o piesa perfecta pentru sezonul estival. Cantareata s-a lasat imbracata in kilograme de lipici pentru acest nou material video plin de energie pozitiva.

alina eremia

“Nanana este un one woman show. Este o piesa perfecta pentru sezonul estival. Am repetat foarte mult si, coordonata de Madalin, am construit o coregrafie urban-fusion care sa reflecte perfect starea piesei. Cireasa de pe tort este look-ul abordat pentru acest videoclip, acel second skin din glitter. Abia astept sa vedeti rezultatul final!”, a declarat Alina.

”Madalin este un dansator si un coregraf exceptional. Cand mi-a prezentat coregrafia am fost incantata si provocata in acelasi timp sa imi depasesc limitele. Mi-a insuflat increderea de care aveam nevoie, a avut rabdare sa imi explice pas cu pas dansul. Ma bucur tare mult ca am colaborat cu el si rezultatul este pe placul amandurora”, spune Alina Eremia.

Piesa “Nanana” este produsa si compusa in studioul de productie Kazibo, impreuna cu Lu-K Beats, si se va regasi pe primul album solo pe care Alina Eremia il va lansa in toamna.

Pentru ca totul sa fie perfect, cantareata a repetat mai bine de 20 de ore. “Coregrafia am construit-o alaturi de asistenta mea, Iulia Radu, utilizand o combinatie de miscari si stiluri, sau cum il mai numim noi in lumea dansului: Urban Fusion. Practic este un mix de stiluri de dans puse la un loc pentru a crea efectul caracterului”, spune Madalin Farc.

Ea este una dintre cele mai indragite cantarete de la noi, iar recent am ascultat-o cu un nou single, Poarta-ma. Alina s-a lansat prin intermediul trupei Lala Band, pentru ca apoi sa mearga pe cont propriu cu single-uri care aproape tot timpul au fost in topul difuzarilor: Vorbe pe dos, Dulce si amar, alaturi de DJ Sava si What’s Up sau A fost o nebunie.

Cum vi se pare noul ei videoclip?