Alina Eremia si Vunk – Imbracati sau goi (videoclip nou)

Articol publicat de Echipa SmileFM la 10 iulie 2017

Dupa imnul „Ne facem auziti”, din 2014, Alina Eremia si trupa VUNK s-au reintalnit pentru a lansa piesa “Imbracati sau goi”! Compusa de VUNK, melodia are ingredientele necesare sa fie hit-ul verii. Realizat intr-o atmosfera retro, videoclipul piesei aduce aminte de frumusetea anilor ’50. Protagonistii, Alina Eremia si baietii de la VUNK, au filmat intr-o zi caniculara de vara, la peste 35 de grade, timp de 14 ore.

Alina Eremia & VUNK - Imbracati sau goi

“Eu zic ca ‘Imbracati sau goi’ este melodia aceea cu care sa iti incepi o zi de vara sau sa o asculti in drum spre mare, cand te gandesti cum sa iti arunci hainele pe sezlong si sa alergi in mare. Videoclipul l-as descrie asa: pop-art, animat, retro, gasca de prieteni cum se purta in anii 50, culoare. Ii multumesc regizorului Dan Petcan pentru al treilea clip consecutiv si pentru ca reuseste, de fiecare data, sa surprinda ceea ce mi-am dorit.” Cat despre colaborarea cu VUNK, artista marturiseste: ”Am stiut ca va iesi un hit, cand am inceput colaborarea cu trupa Vunk. Piesa m-a prins de la prima ascultare, la scurt timp am mers in studio si mi-am pus amprenta.”

Cornel Ilie, liderul trupei VUNK, a compus piesa cu cineva anume in gand: “Am scris piesa asta cu gandul de a o canta cu Alina. Dialogul din versuri l-am scris imaginandu-mi ce fel de persoana este ea, sperand sa se regaseasca si in mesaj, dar si in cuvintele care il povestesc. Cred ca nu a fost o coincidenta ca ea a ascultat prima data piesa la studio, la inregistrari, chiar intr-o zi de marti, asa cum este si versul cheie „ne intoarcem intr-o marti!”

“Imbracati sau goi” este a doua colaborare a Alinei Eremia, artist MediaPro Music & Universal Music Romania, cu trupa VUNK, artist Roton. Single-ul se regaseste si pe cel mai nou album Vunk, Extrovertit, lansat pe 25 mai, si se va afla si pe primul album solo, pe care Alina Eremia il va lansa in aceasta toamna.