Ana Rinder este manager cu acte la Spitalul Județean de Urgență Vaslui

Articol publicat de Echipa SmileFM la 12 aprilie 2019

Psihologul Ana Rinder va ocupa, pentru urmãtorii patru ani, functia de manager în cadrul Spitalului Judetean de Urgentã Vaslui. Rinder detine aceastã functie dupã ce a câstigat concursul pentru acest post cu punctaj maxim.

ana-rinder-manager-sju-vaslui-620x412

 

Fosta si viitoarea sefã a celei mai mari unitãti sanitare din judet si-a ales ca temã de proiect “Planificarea si organizarea serviciilor de sãnãtate la nivelul Spitalului Judetean de Urgentã Vaslui”, iar continutul a fost sustinut în fata comisiei de examinare, miercuri, 10 aprilie, de la ora 12:00. În aceeasi zi s-a fãcut si evaluarea proiectului, în urma cãreia Ana Rinder a fost declaratã admisã, cu nota finalã 10. Zilele acestea, Consiliul de Administratie al spitalului se va întruni pentru a lua act de rezultatul concursului, pe care îl va comunica Consiliului Judetean, urmând ca presedintele CJ sã dea dispozitia de numire.

Cea mai mare unitate medicalã din judet a avut parte de o adevãratã schimbare la fatã în ultimii ani, sub conducerea actualei echipe de management. Spitalul, vechi de jumãtate de secol, a fost modernizat cu ajutorul fondurilor europene, printr-un proiect în valoare de aproape 70 de milioane de lei.

Impactul acestui proiect la nivelul judetului nostru a fost unul mai mult decât pozitiv si a constat în îmbunãtãtirea conditiilor de spitalizare, de diagnostic si tratament pentru pacientii SJU Vaslui, care acum beneficiazã de un confort sporit în saloane dotate cu mobilier nou si sistem de climatizare, console medicale cu iluminat individual, sistem de avertizare sorã-bolnav, potrivit  vremeanoua.ro.

Investitii importante s-au fãcut si în ceea ce priveste aparatura medicalã. Nu mai departe de anul trecut, spitalul judetean a intrat în posesia un RMN si un CT de ultimã generatie, care au adus un plus în ceea ce priveste finetea diagnosticãrii pacientilor. Tot în 2018, SJU Vaslui a cîstigat un proiect în valoare de 11 milioane de lei, finantare europeanã, care vizeazã pegãtirea profesionalã a cadrelor medicale. Spitalul din Vaslui a obtinut cel mai mare punctaj, dupã spitalele din Bucuresti si Timisoara.