ANDRÉ – Reset la inima (videoclip nou)

Articol publicat de Echipa SmileFM la 12 iulie 2019

Ne simțim ca la început de ani 2000, odată cu reunirea trupei Andre, care a lansat piesa „Reset la Inima”. Duo-ul anunța reuniunea la început de lună, iar noua melodie primește un videoclip incendiar.

reset

 

Au trecut 17 ani de pauză pentru grupul Andre, care s-a reunit în mod surprinzător la începutul lunii iulie 2019. Odată cu acel anunț a apărut și teaserul pentru noul single, „Reset la inima”. Pe lângă acest track urmează o întreagă serie de concerte, iar Andreea Bălan și Andreea Antonescuau promis fanilor o experiență „wow”.

„Reset la inima” este o piesă veselă, de dans, cu un videoclip plin de vegetație luxuriantă și mișcări lascive. Artistele apar dansând coregrafii complexe alături de trupa de dansatori și pozează ca în revistele glossy înconjurate de cactuși și liane. Sunt și secvențe cu gheață și metal, de dragul unui contrast cu natura cea fierbinte de la început de clip.

Piesă e cu siguranță catchy și se va auzi la TV și radiouri toată vara. Videoclipul este regizat de Alex Ceaușu, iar de muzică și versuri s-au ocupat Vlad Manolache, Ionuț Bacula, Victor Bourosu și Silviu Marian Păduraru (Deepside Deejays).