Andreea Balan – Tango in priviri (videoclip nou)

Articol publicat de Echipa SmileFM la 28 martie 2018

Primăvara aduce un nou capitol în cariera deja impresionantă a Andreei Bălan. După ce a adus “Fantezia de iarnă” în toată țara, impresionând fanii cu cel mai nou concept de show în zeci de concerte, artista lansează un nou single – “Tango în priviri”.

 

andreea

 

Tango in priviri este despre fiecare dintre noi, despre povestea de iubire pe care o trăim, o poveste ca un dans în care plutești, un dans în care conduci sau te lași purtat de partener, vrei să fugi, dar totuși vrei să rămâi pentru că e atât de bine.

Tango-ul este un dans ce amintește în mod constant că este necesar să fim stăpâni pe noi înșine, în primul rând, pentru a putea avea stabilitate în 2, lucru care se aplică în special în iubire„, mărturisește artista.

Cu un titlu ce face aluzie la dedicarea Andreei când vine vorba de dans, povestea noului single scoate în evidență detaliile aparent mărunte, dar esențiale, ce fac relațiile perfecte și efectul pe care îl are lipsa acestora asupra a doi îndrăgostiți.

Videoclipul, a cărei regie a fost semnată de Ionuț Trandafir (Tranda), surprinde căutarea și indecizia celor doi, intercalate cu elemente de balet și simbolistica pentru relația eșuată.

Andreea Bălan este artista cu cele mai spectaculoase show-uri deoarece îmbină cu succes muzica și dansul în diferite povești conceptuale. Andreea, împreună cu echipa sa oferă publicului adevărate experiențe vizuale prin muzică, dans și costumații.