Apelul la 112, care i-a șocat pe polițiștii din Iași: „Soțul meu nu se culcă cu mine. Trebuie să interveniți de urgență”

Articol publicat de Echipa SmileFM la 25 martie 2019

Pe numărul unic de urgență se înregistrează multe apeluri neobișnuite, însă cel primit de polițiștii din Iasi  le întrece pe toate.

sex

 

femeie a purtat negocieri intense cu reprezentanții legii, pe care a încercat să-i convingă din răsputeri că e nevoie de o intervenție fermă a acestora pentru a-i fi rezolvată o problemă de… familie.Soția nemulțumită de randamentul sexual al partenerului de viață a luat decizia de a cere ajutor din partea… statului, potrivit a1.ro.

Cu greu a fost convinsă doamna că numărul 112 este destinat cetățenilor cu probleme reale și că situația sa nu poate fi rezolvată de polițiști, apelanta fiind de-a dreptul disperată. Operatorul i-a explicat că astfel de situații nu necesită intervenția de urgență a oamenilor legii și că trebuie să ceară ajutor în alte părți.

Nimeni nu știe cum și-a rezolvat situația de criză ,femeia nemulțumită de randamentul sexual al soțului său, însă a înțeles cu siguranță că apelul la 112 se efectuează doar atunci când viața îi este pusă-n pericol sau are de raportat o faptă cu adevărat gravă.