Bărbat din Văleni găsit mort într-un puț, după o dispariție misterioasă

Articol publicat de Echipa SmileFM la 5 noiembrie 2018

Moarte învăluită în mister la Văleni, acolo unde un bărbat de 63 de ani a fost scos fără suflare dintr-un puț betonat chiar din incinta gospodăriei. 

old deep well

 

Cea care l-a găsit în respectiva fântână, folosită pentru stropitul grădinii cu ajutorul unei motopompe, a fost chiar soția, care a sunat la 112 și a cerut ajutoare în speranța că ar mai putea fi în viață. Din păcate, echipajul de intervenție a Inspectoratului pentru Situații de Urgență deplasat la caz l-a scos mort pe bărbat din acel puț.

Deocamdată, nu se cunosc condițiile în care victima a ajuns în respectiva fântână. Soția susține că desfășurau împreună diverse treburi gospodărești în curtea locuinței când, la un moment dat, bărbatul a dispărut”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Polițiștii au întocmit dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a stabili dacă a fost vorba de o sinucidere, un accident sau o crimă. Edificatoare în aceste sens vor fi și rezultatele autopsiei efectuată de către Serviciul de Medicină Legală Vaslui,   scrie estnews.ro.