Bărbat infidel, bătut crunt de cinci femei!

Articol publicat de Echipa SmileFM la 21 iunie 2019

Un bărbat care a fost infidel a fost protagonistul unui moment pe care nu-l va uita prea curând, întrucât a fost bătut crunt de mai multe fete. 

china

 

Bărbatul, originar din China, își dădea întâlniri în același timp, cu două prietene. Acestea au descoperit totul și au decis să-i dea o lecție. Astfel, el a fost chemat într-o cameră de hotel, unde a fost așteptat de mai multe fete, prietene de-ale celor două. Când l-au văzut, acestea l-au confruntat și l-au lovit.

Incidentul a avut loc într-un orășel din estul Chinei, iar întreg momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere, acesta fiind făcut public și ajungând viral.

În imagini se poate vedea cum bărbatul este lovit de femeile furioase timp de mai bine de zece minute. Ba mai mult, la un moment dat, el a reușit să sune la Poliție pentru ajutor, scrie a1.ro.

Potrivit presei internaționale, acestea ar fi fost sub influența alcoolului în momentul incidentului.

El a început să se întâlnească cu Chen, iar apoi, câteva zile mai târziu a cunoscut-o pe Li,  cea mai bună prietenă a fetei și a început o relație și cu ea, întrucât ”a găsit-o frumoasă”, potrivit unui polițist.

Conflictul a fost încheiat după ce bărbatul a promis că nu se va mai întâlni cu niciuna dintre cele două.