Barbatii sunt atrasi de femeile mai putin inteligente! VEZI CARE ESTE MOTIVUL

Articol publicat de Echipa SmileFM la 13 iunie 2013

Cercetatorii americani au efectuat recent un studiu care arata ca barbatii prefera femeile mai putin inteligente.

sexy

O echipă de cercetători de la o universitate din Statele Unite au realizat un sondaj pe un eşantion reprezentativ de oameni, atât femei cât şi bărbaţi, pentru a identifica principalii factori care le fac pe femei să pară mai neajutorate, cum ar fi gestul de a-şi muşca buzele sau gesturi care arată că sunt somnoroase , ori cele care sugerează faptul că femeile vor să atragă atenţia.

 Apoi, dupa ce factorii au fost identificati, au fost realizate fotografii, pentru a ilustra cu exactitate gesturile.

Prezentate barbatilor, aceste poze au atras atentia lor intr-o mai mare masura fata de alte fotografii care scoteau in evidenta vulnerabilitati fizice sau inteligenta.

Studiul realizat la universitatea din Austin – Texas concluzioneaza ca vulnerabilitatile de tip psihologic, cum ar fi femeile imature sau mai putin inteligente, ii fac pe barbati sa fie mai interesati si sa se implice mai usor intr-o relatie cu acestea, potrivit telegraph.co.uk.

Cand au fost interogati in legatura cu interesul lor pentru o relatie pe termen lung cu femeile „prostute”, barbatii care au participat la studiu s-au mai temperat si interesul lor a scazut. In alte cuvinte, femeile care se prefac a fi mai putin inteligente si mai neajutorate atrag mai multe priviri, dar un astfel de comportament nu este avantajos pe termen lung.