Bărbatul și-a dat pantalonii jos și soția a trăit un șoc! Ce „surpriză” i-a pregătit partenerul! „Nu pot să cred”

Articol publicat de Echipa SmileFM la 7 ianuarie 2020

Un bărbat a decis să se răzbune pe soția sa pentru farsele făcute de ea și a găsit cel mai surprinzător mod de-a face acest lucru. Practic, femeia nu va putea uita cât trăiește „imaginea răzbunării”!

cuplu tatuat

Aceasta este incredibila poveste a uui cuplu format din James și Kelly McGraw, care sunt împreună de 24 de ani și, pentru ei, cheia fericirii este umorul. De aceea, încă de când s-au cunoscut, cei doi și-au promis o relație ieșită din comun și departe de orice formă de rutină. Și ce alt mod mai bun să te amuzi, dacă nu făcând farse partenerului de viață?

Timp de două decenii, cei doi s-au „vânat” și și-au făcut tot felul de glume și farse, dar ultima dintre ele le-a întrecut pe toate!

Chipul soției, tatuaj pe picior

Practic, bărbatul a plătit suma de 300 de lire sterline pentru a-și tatua pe unul dintre picioare chipul soției sale, forografiată în timp ce doarme într-o poziție nu tocmai bună pentru făcut poze sexy!

„Nu pot să cred că a făcut asta! Urăsc poza atât de mult. Mă voi răzbuna, dar trebuie să fie ceva cu adevărat dureros”, a promis soția, dornică de o farsă pe măsură! Când a venit la salonul de tatuaje cu cei cinci copii, să aducă portofelul bărbatului, femeia a trăit un șoc de zile mari. Soțul ei s-a dezbrăcat și Kelly a trăit un șoc uriaș!