”Bătălia de la Vaslui”

Articol publicat de Echipa SmileFM la 10 august 2017

Cea mai tare gală MMA a anului va fi găzduită de Sala Sporturilor, vineri, 11 august, de la ora 19, sub brandul ”Bătălia de la Vaslui”. Evenimentul este organizat de Remus Ciobanu, în colaborare cu Scorpions Iași și va cuprinde 11 meciuri, dintre care șase sunt revanșe.

batalia

 

asluiul se pregătește de cea mai importantă gală MMA a anului, intitulată ”Bătălia de la Vaslui”. Printre alții, în cușcă va intra cel mai valoros luptător local vasluian al momentului, Lascăr Rotaru. Cel supranumit Bestia Moldovei este component al CS “Scorpion” Iași, însă începuturile sale sunt legate de CS “Viitorul”, unde a învățat abc-ul luptelor libere sub coordonarea antrenorului Neculai Beligan. El are în palmares un titlu de vicecampion național la lupte tineret și o medalie de bronz la Campionatul Național de lupte pe plajă.
Vasluianul a intrat de curând în circuitul MMA, unde a primit porecla de Bestia Moldovei. Lascăr Rotaru a impresionat în gala “Divizia MMA”, din luna mai a anului trecut, unde a făcut ravagii. Tot în 2016, a obținut centura la Gala ”Bătălia de la Vaslui”, având nevoie de numai trei minute pentru a-l învinge pe basarabeanul Andrei Chirhan.
Un alt vasluian, descoperit tot la ”Bătălia de la Vaslui”, este Florin Voduți. Și el va fi prezent în gala din 11 august.
În Polivalenta vasluiană mai vine să lupte Florin ”Rambo” Lampagiu, care promite un adevărat spectacol de combinații și tehnici full-contact.
”Este rezultatul primei ediții ceea ce facem noi în aceste zile. A ajutat Vasluiul enorm. Încercăm să fim la nivelul anului trecut. Rolul galei este promovarea sportului de contact la nivel de județ. Încercăm să aducem cât mai mult tineret aproape de sport, la lupta în ring și nu pe stradă. Sperăm să fie alături de noi cât mai mulți vasluieni pentru a demonstra că asemenea gale pot fi organizate și la Vaslui, nu numai în marile orașe”, a spus Remus Ciobanu.
La Vaslui se iau la trântă și alți voinici ai României, fără săbii sau buzdugane, doar mușchi de oțel și luptă dreaptă, cum ar fi Daniel Alexandru, viceprimarul comunei Banca, Marius Grăunte și Bogdan Năstase.
Printre invitații speciali se numără Cătălin Moroșanu, fără a intra în luptă, Sebastian Ciobanu și Sebastian Cozmîncă.

sursa:obiectivvaslui.ro