Bătrân de 84 de ani din Vaslui, arestat pentru agresarea sexuală a unei fetiţe de opt ani

Articol publicat de Echipa SmileFM la 12 iulie 2019

Totul s-a întâmplat la margine unui drum european intens circulat, în apropiere de localitatea vasluiană Tutova. Bărbatul a fost imobilizat de câţiva şoferi care l-au observat în timp ce o pipăia în zonele intime pe fetiţa pe care o dezbrăcase.

batran arestat

 

Oroarea s-a petrecut în comuna Tutova, unde individul a ademenit-o pe fată cu cinci lei pentru o îngheţată, iar actele obscene s-au consumat pe marginea şoselei (E581) intens circulate.

Individul de 84 de ani a fost prins chiar în timpul perversiunilor de către mai mulţi şoferi, care l-au imobilizat şi au chemat poliţia.

Potrivit martorilor, bătrânul şi-ar fi petrecut aproape toată ziua la magazinul din centrul comunei, urmărind în special copiii de scoală primară. Într-un final a ochit o fetită în vârstă de 8 ani, care venise la magazin pentru a-şi cumpăra dulciuri. Bătrânul de 84 de ani i-a promis că-i dă 5 lei, pentru o îngheţată. Copila a acceptat, iar apoi l-a însoţit pe bărbat la marginea satului, unde acesta a dezbrăcat-o apoi a început să o atingă în zonele intime.

Mai mulţi conducători auto care au văzut scena au reuşit să-l imobilizeze, iar o femeie a sunat la 112. Luni seara, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar miercuri dimineaţă, a fost arestat preventiv de magistraţii Judecătoriei Bârlad.

Citeste mai mult: adev.ro/puhh31