Beat şi fără permis a adormit la volan provocand un accident rutier

Articol publicat de Echipa SmileFM la 11 februarie 2019

Un tânăr de 20 de ani a provocat un accident rutier pe Drumul European 581, pe raza localităţii Crasna, după ce a adormit la volan. Tânărul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, sustrăsese maşina de la o firmă de distribuţie.
masina politie

 

Accidentul a avut loc joi noapte, la orele 03:00, pe direcţia Vaslui-Crasna. În urma cercetărilor, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Vaslui au stabilit că accidentul a fost provocat de un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Vutcani, judeţul Vaslui.

Tânărul nu poseda permis de conducere şi pe fondul lipsei de experinţă, a pierdut, într-o curbă la stânga, controlul asupra direcţiei de mers, răsturnându-se în afara părţii carosabile. El a declarat poliţiştilor că ar fi adormit la volan. Din testarea acestuia cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul implicat în accident este angajat al societăţii de distribuţie Cleopatra, de unde a şi sustras maşina. El a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat  la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Citeste mai mult: adev.ro/pmlspt