Black Eyed Peas – Be Nice Feat. Snoop Dogg (videoclip nou)

Articol publicat de Echipa SmileFM la 13 iunie 2019

Black Eyed Peas s-a reunit cu „naşul” hip-hop-ului, Snoop Dogg pentru noua piesă „Be Nice”. Acest track a debutat în cadrul emisiunii de talente „Songlang” şi a primit un videoclip cu mesaj pozitiv.

blackeyedpeas

 

„Be Nice” aminteşte de „Happy” a lui Pharrell, dar cu un beat mai funky şi sacadat, plus un mesaj axat pe diversitate. Membrii grupului Black Eyed Peas dansează pe patine cu rotile pe o arenă specială, atât de populară în SUA în anii ’80 şi revenind acum în trend. Will.i.am şi apl.de.ap îşi fac de cap pe ring, în vreme ce Taboo este omul cu microfonul şi amfitrionul arenei.

Snoop Dogg apare ca o hologramă Matrix la mijlocul videoclipului, cu un hanorac cu smiley şi un flow relaxat. The Doggfather cântă despre pozitivitate, „mi casa e su casa” şi puterea de a da şi a fi diferit. Această piesă a luat naştere în cadrul emisiunii „Songland”, cel mai nou show de talente de la NBC. Acesta include compozitori, fie unii cu ştate vechi, fie începători care propun ca un pitch o melodie nouă unor artişti reputaţi.