Black Eyed Peas – Street Livin (piesa noua)

Articol publicat de Echipa SmileFM la 10 ianuarie 2018

Black Eyed Peas nu au mai venit cu ceva nou de o vreme, dar acum ii ascultam cu un track nou: Street Livin. Piesa pune pe tapet probleme sociale si are un sound care ne aduce aminte de rap-ul anilor 90. Baietii vorbesc despre imigratie, numarul de prizonieri din inchisori, razboiul impotriva drogurilor si multe altele.

bep-street-livin

 

BEP nu au mai lansat nici un material nou de opt ani de zile, de la aparitia The Beginning si nici nu e foarte clar daca acum baietii se pregatesc de lansarea unui nou album sau e doar un simplu track.

De altfel, in 2016 trupa s-a reunit pentru o versiune speciala a hitului Where is the Love, iar la scurt timp dupa aceea Fergie a parasit grupul. De fapt, nici nu e foarte clar daca artista mai face sau nu parte din grup, pentru ca la scurt timp dupa aceasta stire, will.i.am a aparut sa spuna ca ea este inca parte din BEP. Ce e clar, insa, e ca Fergie si-a lansat cel de-al doilea album solo anul trecut. Double Dutchess a venit cu multe colaborari interesante, printre care si una cu Nicki Minaj si cu videoclipuri pentru piesele incluse pe acest album, insa nu a reusit sa aiba un succes prea mare in topuri.