Bose lansează Sleepbuds II, căști speciale pentru dormit la care nu poți asculta muzică

Articol publicat de Echipa SmileFM la 24 septembrie 2020

Ajunse deja la a doua generație, căștile Bose Sleepbuds II promit să acopere zgomotul înconjurător folosind sunete ambiante special alese pentru inducerea unui somn cât mai odihnitor.

Bose-Sleepbuds-II-

Retrase pentru probleme cu autonomia insuficientă a bateriei, căștile Bose pentru dormit au fost relansate cu un design și mai confortabil și hardware revizuit.

Bose Sleepbuds II – căști pentru un somn odihnitor

În mod ciudat, Bose a renunțat la acumulatorii Li-ion în favoarea unei soluții NiMH aparent inferioară. De altfel, versiunea anterioară a căștilor promitea 16 ore de funcționare. Noul design vine și cu un timp de încărcare de 6 ore, considerabil mai lung.

Certificate IPX4 pentru protecție la apă și transpirație, căștile Bose Sleepbuds II pot fi pre-comandate la prețul de 250 dolari, livrările începând după data de 6 octombrie.

În schimb, cei mai puțin preocupați de calitatea somnului pot alege produsul Bose Sport Earbuds. Cu preț de 179 dolari, acesta vine cu un design ceva mai suplu și greutate redusă, respectiv întreaga funcționalitate așteptată de la un set de căști wireless.