Caravana „Zilele Filmului Românesc” ajunge la Vaslui

Articol publicat de Echipa SmileFM la 14 iunie 2019

Week-end plin pentru cineaștii din Vaslui. Sub organizarea primăriei din localitate, aceștia vor avea ocazia să urmărească, pe ecranul Teatrului de vară, o selecție a celor mai noi filme românești, premiate sau participante la festivaluri prestigioase, precum și câteva filme regizate de Cristian Mungiu.

caravana

 

Teatrul de Vară din municipiul Vaslui își va deschide porțile în acest week-end pentru publicul larg, cu trei seri de film și o zi de muzică folk. Peliculele vor rula vineri, sambata și luni, începând cu ora 21, în timp ce spectacolul de folk va fi sâmbătă, de la ora 18.30.

Caravana ”Zilele filmului românesc” va poposi la Vaslui în zilele de 14, 15 și 17 iunie, cu o primă serie de proiecții, iar apoi în week-end-ul viitor, pe 21 pe 23 iunie. Filmele vor fi difuzate la Teatrul de Vară, de la ora 21.00, intrarea fiind liberă, potrivit estnews.ro.

Proiectul ”Caravana Zilele Filmului Românesc”, finanțat de Centrul Național al Cinematografiei, este organizat de Voodoo Films și Asociația Cinemascop, în parteneriat cu Primăria Municipiului Vaslui.

Astfel, vineri, 14 iunie, de la ora 21:00, va rula ”Occident”, sâmbătă, de la ora 21:00, va fi programat filmul ”Lemonade”, iar luni, 17 iunie, de la ora 21:00, vasluienii vor viziona filmul ”Distanța dintre mine și mine”.