Care crezi că este cea mai de succes femeie din imagine?

Articol publicat de Echipa SmileFM la 7 ianuarie 2019

Oamenii știu mai multe despre cei din jur, decât despre propriile persoane. De aceea, testele psihologice sunt o metodă excelentă de a descoperi trăsături noi de personalitate.

femei

 

Privește imaginea de mai sus ai alege silueta persoanei despre care crezi că are cel mai mult succes în viață. Alegerea spune multe despre tine.

Imaginea 1 – Eșți o persoană curajoasă, care nu se teme de provocări. Primești totul cu optimism, entuziasm și încredere. Ai muncit mult pentru a fi respectată.

Imaginea 2 – Inima este mai importantă decât creierul. Preferi să îți asculți sentimentele decât să îți asculți rațiunea. De multe ori ai dreptate. Eșți foarte intuitivă.

Imaginea 3 – Eșți rațională și îți place să analizezi totul în detaliu, înainte de a porni la drum. De aceea, iei deciziile foarte greu, însă acestea sunt mereu corecte.

Imaginea 4 – Știi exact ce poți și ce poți face cu propriile puteri. Munceșți foarte mult pentru a-ti atinge obiectivele. Nu îți poate face nimeni față. Încerci să devii o persoană mai bună în fiecare zi.

Sursa: girly.ro