Ce ghinionisti! 500 de fani ai lui Chelsea, la Amsterdam în loc de București!

Articol publicat de Echipa SmileFM la 7 martie 2013
Ce ghinionisti! 500 de fani ai lui Chelsea, la Amsterdam în loc de București!

Campioana Europei, Chelsea Londra, trebuia să fie susținută la București, pentru meciul tur cu Steaua, din optimile Europa League, de pe Arena Națională de peste 1.000 de fani. Numai că, până la urmă, la meciul ce va fi găzduit de stadionul de cinci stele din București, vor ajunge doar 600 de suporteri de-ai londonezilor.

Ce s-a întâmplat cu restul susținătorilor elevilor lui Benitez?

La puține momente după ce s-a terminat partida de pe Amsterdam ArenA, cea în care Ajax s-a impus cu  2-0 în fața Stelei, meci care a contat pentru faza tur a “16“-imilor Europa League, mai mulți suporteri de-ai albaștrilor și-au cumpărat deja bilete de avion pentru Amsterdam, convinși fiind că “lăncierii“ nu vor avea probleme în privința calificării.

fani chelsea
Numai că Steaua le-a dat planurile peste cap, după returul fuliminant de la București, astfel că englezii s-au văzut puși într-o poziție ingrată. Cum banii n-au mai putut fi recuperați, cei 500 de suporteri au ales să se ducă până la urmă în Olanda într-o mini vacanță.

„În capitala distracţiilor uşoare a Olandei se va afla un grup restrâns de fani ai echipei Chelsea. Aceştia au călătorit în ţara greşită. Când Ajax a învins pe Steaua cu 2-0, în prima manşă a turului precedent, câţiva fani ai albaştrilor, care au văzut că echipa noastră a câştigat cu 1-0 la Praga, au zis că vor economisi bani, cumpărându-şi din timp bilete pentru Amsterdam. Cel puţin e clar ce echipă vor susţine fanii olandezi la meciul de diseară”, se arată pe site-ul oficial al lui Chelsea.

Totodată, chelseafc.com mai notează că patronul Stelei, Gigi Becali, a interzis difuzarea melodiilor formaţiei Queen pe stadion. „Nu se va auzi Queen diseară. Controversatul politician de dreapta şi patron al Stelei, Gigi Becali, a interzis această muzică pe stadion. Da, inclusiv We are the champions”, a precizat chelseafc.com, care îl consideră pe Iasmin Latovlevici ca fiind cel care a influenţat decisiv „dubla” cu Ajax, după ce a deschis scorul şi a transformat penalty-ul decisiv în retur.

Sursa:www.digisport.ro