Cea mai tanara bunica din Rusia are doar 29 de ani!

Articol publicat de Echipa SmileFM la 30 septembrie 2015

O femeie de 29 de ani a devenit cea mai tanara bunica din Rusia, dupa ce fiica ei in varsta de 14 ani a nascut un baietel, la aceeasi varsta la care mama ei a nascut prima oara. Tatal copilului are 17 ani.

bunica

 

„Istoria se repeta, mi-a urmat pasii. Suntem foarte fericiti ca avem in sfarsit un baiat in familie, intrucat am patru fiice”, a declarat bunica Natalia Knyazkova.

De cealalta parte, bunicul noului nascut, care are 34 de ani, a recunoscut ca a fost surprins cand a auzit ca fiica lui va avea un copil. „Am fost foarte socat cand am aflat ca fata mea va fi mama la o varsta atat de frageda. Toata lumea ma felicita pentru ca sunt un bunic atat de tanar. Ma simt ciudat, dar o sa ma obisnuiesc cu asta”, a declarat Alexander Knyazkov.

Varsta legala pentru a avea relatii intime, in Rusia, este 16 ani, iar cei doi tineri parinti nu au voie sa se casatoreasca pana cand nu vor implini 18 ani.

Surprinzator, Natalia nu este cea mai tanara bunica din lume. Acest titlu ii apartine unei femei din Romania, care ar fi devenit bunica la varsta de 23 de ani.