Cel mai căutat personaj din România, celebrul „Bă, Cristi”, arestat după o urmărire ca-n filme

Articol publicat de Echipa SmileFM la 10 octombrie 2017

Bărbatul care a isterizat internetul, din celebrul filmuleţ „Cristi, bă, Cristi…”, a ajuns, duminică seara, în arestul Poliţiei Gorj, sub acuzaţia că ar fi condus autoturismul Audi A 6, al soţiei sale, deşi avea acest drept suspendat. Vineri seara, Vasile Cristian Antonescu, din comuna Broşteni, se afla la plimbare în municipiul Motru, iar când poliţiştii i-au făcut semn să oprească, acesta a dat bir cu fugiţii.

bacristi

”La data de 6 octombrie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, care circula pe strada Macului, din localitate, conducătorul auto refuzând să oprească. Poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia folosindu-se semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei, până la limita cu judeţul Mehedinţi, fără ca autoturismul să poată fi oprit. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit ca autoturismul în cauză este proprietatea unei femei, de 35 de ani, din comuna Broşteni, judeţul Mehedinţi, care, atunci când a fost contactată telefonic, a precizat că se află în Italia şi a lăsat autoturismul la domiciliu, în grija soţului său. Ulterior acesta s-a prezentat la sediul Poliţiei Motru şi a precizat că a încredinţat autoturismul unui alt bărbat, din localitatea Broşteni”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Oamenii legii au decis să îl reţină pe celebrul „Bă, Cristi”, în urma cursei nebune.

După audieri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru au hotărât, luni seara, să-l cerceteze în libertate pe celebrul Cristi. Bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat, pentru că ar fi condus o maşină cu numere de înmatriculare expirate.

„Bă, Cristi”, filmuleţul care a isterizat internetul

Vasile Cristian Antonescu a devenit celebru anul trecut, când mediul virtual a fost isterizat de un videoclip în care Gheorghe,  un tânăr din mediul rural, muşcat de picior de un câine, strigă să vină stăpânul animalului.

În loc să se elibereze din colţii câinelui, bărbatul stătea rezemat de gard şi îl striga pe Cristi.