Charlie Puth – How Long (piesa noua)

Articol publicat de Echipa SmileFM la 10 octombrie 2017

Charlie Puth, cantaret, compozitor si producator nominalizat de mai multe ori la Premiile Grammy, a lansat oficial noul lui single How Long, cel de-al doilea single de pe albumul VoiceNotes.

charlie puth

 

Acesta e continuarea albumului de debut numit Nine Track Mind, din 2016, care a primit Discul de Platina. Artistul a anuntat si data de lansare a albumului VoiceNotes, care va aparea pe 19 ianuarie, fiind deja disponibil pentru pre-comanda.

“How Long” a fost produs in intregime de Charlie Puth si scris impreuna cu Jacob Kasher (Attention) si Justin Franks (See You Again). Fiind produs in totalitate de Puth, single-ul “How Long” le ofera fanilor un preview al noii directii abordate pe albumul VoiceNotes. De asemenea, artistul a vorbit despre album in timpul participarii la show-ul TODAY, vara asta.

Charlie Puth, un artist, compozitor si producator nascut in New Jersey si nominalizat la mai multe Premii Grammy, a ajuns celebru in intreaga lume in 2016, cunoscand succesul intr-o perioada foarte scurta. In 2017, el si-a continuat parcursul catre succes cu single-ul “Attention”, certificat cu Platina, care a strans 3 milioane de stream-uri pe Spotify intr-o singura saptamana, clipul sau strangand peste 3 milioane de vizualizari in mai putin de 24 de ore.