Chirurgul Mircea Zavate găsit decedat în locuinţă !

Articol publicat de Echipa SmileFM la 8 august 2018

In această dimineață, chirurgul Mircea Zavate a fost găsit decedat în locuința sa. Un vecin a fost cel care a alertat autoritățile, sunând la 112. Medicul nu mai fusese văzut, se pare, de vreo două zile. 

mircea-zavate

 

La fața locului s-au deplasat într-un suflet colegii săi, de la Ambulanță, dar și polițiștii, precum și un echipaj ISU. Pompierii au fost nevoiți să intre pe o fereastră, folosindu-se de o scară.

Intr-una din camere, trupul neînsuflețit al medicului Mircea Zavate a fost descoperit, fiind prea târziu pentru orice fel de încercare de a fi readus la viață, scrie vremeanoua.ro.

De aproximativ 2 ani, acesta ieșise la pensie și, spun colegii săi, locuia singur  întrucât fiica sa este stabilită în București. Medicul Zavate suferea de o boală incurabilă și, cel mai probabil, aceasta i-a grăbit sfârșitul. Trebuie spus că medicul Mircea Zavate a fost timp de mai mulți ani șeful secției de Chirurgie, din cadrul Spitalului Județean Vaslui, dar a condus, o bună perioadă de timp, și Colegiul Medicilor Vaslui.