Codurile pentru GTA San Andreas care te vor ajuta să te bucuri la maximum de joc

Articol publicat de Echipa SmileFM la 7 iunie 2017

Seria GTA e una dintre cele mai cunoscute, dar indiferent cât de spectaculos era jocul construit de dezvoltatori, pe atât de frumos era când foloseai coduri.

gta san andreas

AIWPRTON, VPJTQWV sau JUMPJET poate că nu-ţi spun nimic, dar sunt coduri care, în GTA San Andreas, îţi pot aduce un tanc, maşini de curse sau avion de vânătoare. În fapt, toată franciza GTA a fost construită atât pe acţiunea din joc, cât şi pe bonusurile pe care le poţi obţine prin coduri. GTA Vice City este poate cel mai cunoscut nume din serie, dar nici San Andreas nu e departe.

Cu toate că au trecut aproape 10 ani de când jocul era celebru, codurile pentru GTA San Andreas încă sunt căutate şi în prezent. Ce-i interesant la fiecare joc Rockstar e, întâi, titlul şi acţiunea din el, apoi posibilităţile de a-l modifica. Poţi petrece ore şi zile în şir instalând diverse moduri de maşini şi apelând la opţiuni care să-ţi ofere un avantaj.

Există şi variante de joc gata „pregătite” cu tot felul de moduri. Le poţi însă instala şi manual, ca să te bucuri de toată experienţa. Dacă ai uitat o parte din coduri sau vrei să le ai pe toate într-un loc, lista asta îţi pune la dispoziţie toate parolele de care ai nevoie.

Ca să-ţi deschidă apetitul, îţi las mai jos câteva pentru trafic:

CPKTNWT – Aruncă în aer toate maşinile

WHEELSONLYPLEASE – Maşină invizibilă

STICKLIKEGLUE – Conduci perfect maşina

ZEIIVG – Toate semafoarele sunt verzi

YLTEICZ – Şoferii sunt agresivi

LLQPFBN – Maşinile din trafic sunt roz

IOWDLAC – Maşinile din trafic sunt negre

FLYINGFISH – Maşinile zboară

EVERYONEISPOOR – Maşinile de pe stradă sunt ieftine