Concert extraodinar de folclor și muzică patriotică în Centrul Civic

Articol publicat de Echipa SmileFM la 11 mai 2018

Corala bărbătească ”Armonia”, aparținând Arhiepiscopiei Tomisului, susține astăzi, de la ora 20, în Centrul Civic, un concert de folclor și muzică patriotică, intitulat ”Noi suntem ai României!”

afis-concert

 

2018, an omagial al unității de credință și de neam și an comemorativ al făuritorilor Marii Uniri din 1918, este marcat în întreaga țară prin manifestări culturale dedicate Centenarului. În acest context, Primăria municipiului Vaslui propune un nou eveniment unic, un concert impresionant susținut de corala „Armonia” a Arhiepiscopiei Tomisului, acompaniată de o orchestră folclorică. Repertoriul abordat va viza muzica patriotică și folclorul românesc.

Corala va ajunge pe scena vasluiană astăzi, când în Centrul Civic, începând cu ora 20, va oferi publicului cele mai valoroase piese românești în interpretare coral-instrumentală.

Grupul din Constanța, înființat în anul 2001, a primit de două ori medalia de aur la World Choir Games. Majoritatea membrilor sunt diaconi, preoți, absolvenți/studenți ai Facultății de Teologie.

sursa:obiectiv