Copil de 11 ani, la volan pe străzile din Huși! A lovit doua autoturisme și a înfipt mașina într-o conductă de gaz

Articol publicat de Echipa SmileFM la 23 aprilie 2019

Prăpăd pe străzile din Huși, cauzat de un copil de 11 ani lăsat nesupravegheat de mama sa. Rămas singur în mașină, băiatul a pornit într-o cursă nebună prin oraș. Aventura lui s-a sfârșit după ce a lovit alte două mașini și a avariat o conductă de gaz. 

 

copil-la-volan-620x330

 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, un copil în vârstă de 11 ani a fost lăsat nesupravegheat în maşină de către mama sa, cheia fiind în contact, potrivit a1.ro.

Copilul a pornit maşina şi a început să ruleze pe strada Fundatura Viilor din Huşi, în mers lovind alte două autoturisme, după care a ricoşat într-o conductă de gaz pe care a avariat-o.

 Pompierii asigură măsurile de supraveghere şi prevenire până când echipele societăţii de gaze din localitate finalizează intervenţia.

Echipele Gaz – Est lucrează pentru înlocuirea porţiunii de conductă afectată, alimentarea cu gaze naturale fiind întreruptă pe un tronson din acea stradă, astfel că aproximativ 30 de locuinţe au rămas fără gaze până la remedierea situaţiei.

ISU Vaslui precizează că nimeni nu a fost rănit în urma incidentului.