Cosmar la Zorleni: douã accidente grave, soldate cu un mort si un rãnit!

Articol publicat de Echipa SmileFM la 5 august 2019

Douã accidente grave au avul loc în seara de 3 august, în localitatea Zorleni, soldate cu un mort si un rãnit grav! Primul accident a avut loc la orele 18:10, când dintr-un atelaj care circula pe un drum comunal în zona Islaz, un pasager, aflat sub influenta alcoolului, a cãzut pe asfalt, direct în cap! Acesta a ajuns la spital în stare destul de gravã, dar constient. Câteva ore mai târziu, pe DN 24 A, în aceeasi localitate, un bãrbat de 60 de ani a fost spulberat de o masinã, condusã de un tânãr de 30 de ani, pietonul murind pe loc.

accident-mortal-zorleni-1

 

În primul caz, doi bãrbati, unul de 39 de ani si altul de 47 de ani, circulau cu o cãrutã pe un drum comunal, beti turtã! Datoritã stãrii de ebrietate, pasagerul din atelaj a cãzut direct pe asfalt, în cap. La fata locului s-a deplasat un echipaj de ambulantã EPA, de la ISU Vaslui – Detasamentul Bârlad, care a preluat victima în stare de constientã si a transportat-o la spitalul din Bârlad, potrivit vremeanoua.ro.

Al doilea eveniment rutier, si cel mai grav, a avut loc pe DN 24 A, în jurul orelor 23:05. O masinã Audi, cu numere de Tulcea, condusã de un bãrbat de 30 de ani, din localitatea Zorleni, a surprins si accidentat pe P.N, de 60 de ani, pieton, care, din spusele martorilor ar fi adormit pe carosabil. La fata locului s-a deplasat un echipaj al politiei rutiere Bârlad si un echipaj SAJ Vaslui – Substatia Bârlad, care a gãsit pietonul în stop cardio repirator. S-a încercat resuscitatea acestuia, însã nu a rãspuns manevrelor, fiind declarat decedat.

„Bãrbatul de 30 de ani care a condus masina implicatã în accident a fost testat pentru alcool, rezultatul fiind zero. În cauzã s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpã”, a precizat Silvia Manta, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.