Crimã terifiantã la Barbosi!

Articol publicat de Echipa SmileFM la 12 iunie 2019

Un individ în vârstã de 34 de ani, din judetul Neamt, si-a mãcelãrit în urmã cu douã nopti, concubina si pe tatãl acesteia, un bãtrân în vârstã de 85 de ani. În urma loviturilor primite cu un topor, bãtrânul a decedat, iar fiica lui s-a ales cu rãni grave, fiind transportatã la spital, în stare criticã.

barbosi

Vecinii povestesc faptul cã individul, venit de putin de timp în Barbosi, fusese în timpul zilei, împreunã cu victimele sale, la niste rude, la un gratar, însã a fost dat afarã, dupã ce a început sã bea si sã vorbeascã urât.

A doua zi dimineatã, i-a sunat pe cei cu care petrecuse, ca sã anunte mãcelul fãcut în timpul noptii.

La fata locului, imaginea era terifiantã: bãtrânul era taiat si abandonat într-o baltã de sânge, iar fiica lui î se zbãtea între viatã si moarte. Femeia în vârstã de 41 de ani a fost dusã de urgentã la spital, însã medicii rãmân rezervati în privinta sa.

Imediat dupã ce i-a lovit fãrã milã cu toporul, individul a fugit de la locul faptei si a ajuns în judetul Neamt, în comuna natalã. Acolo s-a predat Politiei si urmeazã sã fie adus la Parchetul de pe lângã Tribunalul Vaslui.

sursa: vremeanoua.ro.