Criminalul de la Bărboși a fost arestat preventiv

Articol publicat de Echipa SmileFM la 13 iunie 2019

Criminalul de la Barbosi, tânărul de 35 de ani, din Neamț, care și-a ucis viitorul socru cu toporul și și-a ciopârțit iubita aducând-o la un pas de moarte, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. După ce s-a predat Polițiștilor din Neamț, acesta a fost adus în județul Vaslui, unde a fost preluat de autoritățile de aici.

crima barbosi

 

În fața anchetatorilor, individul a recunoscut tot. Gelozia si bautura i-au întunecat mintile. El a mărturisit că luni noaptea s-a certat crunt cu iubita lui, pe care o bănuia de infidelitate. Tatal femeii, un barbat de 85 de ani, a încercat să intervină între ei. Ținea în mână un topor de mici dimensiuni cu care tocmai despica lemne pentru foc. În momentul în care s-a apropiat de viitorul ginere ca să-l potolească, acesta i-a smuls toporul din mână și i-a dat în cap, potrivit estnews.ro.

„Victima era o persoană firava si cu un istoric medical încărcat. Autorul i-a luat toporisca din mana si i-a aplicat două lovituri in cap. Concubina a fugit, însă a fost prinsă din urmă de suspect. Acesta a adus-o în casa, unde a lovit de mai multe ori cu aceeași toporisca, la nivelul mâinilor și picioarelor. A fost operata de medicii de la Husi, viata ei fiind pusa in pericol. Autorul este cercetat pentru omor si tentativă de omor”, a declarat procurorul de caz, Sorin Armeanu.

Crima de la Bărboși (comuna Hoceni) a șocat întreaga comunitate. Agresorul se mutase de circa o lună acasă la iubita sa din sat, o femeie de 41 de ani, care locuia împreună cu tatăl ei.