Cum s-ar fi purtat polițiștii din China cu bătrâna de 81 de ani pe care un agent român a amendat-o, că a traversat prea lent!(video)

Articol publicat de Echipa SmileFM la 8 august 2019

Dacă bătrâna în vârstă de 81 de ani amendată în București pentru că a traversat strada prea lent ar fi trăit în China, incidentul în urma căreia a fost sancționată ar fi avut un cu totul alt deznodământ.

china

 

Un incident similar a fost surprins de o cameră de supraveghere din China. În imagini se vede cum un polițist se apropie de un bătrân care se mișca foarte încet pe o trecere de pietoni, într-o zonă aglomerată.

Bătrânul, care folosea cârje, a fost surprins de culoarea roșie a semaforului, la fel ca bunica de 81 de ani amendată în București, scrie a1.ro.

În loc să îl amendeze, polițistul a făcut un gest incredibil. Nu a stat mult pe gânduri și l-a luat în spate pe bătrân, ca să îl treacă strada și să le permită mașinilor să treacă.

Videoclipul în care apare bătrâna amendată a devenit viral pe rețelele de socializare. În imagini se vede cum femeia explică faptul că nu se poate deplasa mai repede și că sancțiunea este nedreaptă. Spune că a traversat pe verde, doar că între timp semaforul s-a schimbat în roșu. În tot acest timp, polițistul îi scrie procesul verbal, în mașină.