De ce este periculos să instalezi camere video de supraveghere. Te ajută să prinzi hoţii, dar pierzi enorm pe altă parte

Un bărbat care și-a instalat camere video de supraveghere a făcut o descoperire importantă, iar acum își împărtășește povestea în care explică de ce este periculos să ai așa ceva. Află întreaga poveste a acestuia și cum și-a dat seama de impactul pe care îl poate avea.

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, Jack Chen și-a dat seama după ceva vreme de când se simțea deja rău, care este motivul pentru care starea sa de sănătate s-a înrăutățit. Acesta montase o cameră de video de supraveghere în bucătărie, pentru securitatea casei sale.

Jack Chen este doctor de meserie, iar soția sa este medic dermatolog, astfel că împărtășeau împreună cunoștințe medicale. Cu ajutorul camerei de supraveghere montate în bucătărie, bărbatul a putut-o observa pe soția sa cum îl otrăvea cu o substanță care este folosită pentru țevile înfundate.

Femeia adăuga o cantitate mică de fiecare dată când îi pregătea acestuia ceaiul. După ce a văzut imaginile, doctorul Chen a anunțat autoritățile. În ciuda faptului că soția acestuia a negat vehement acuzațiile aduse, autoritățile au decis ca aceasta să fie acuzată, riscând o pedeapsă cu închisoarea de până la nouă ani.

Motivul pentru care este periculos să ai camere video în propia locuință

Procesul acesteia a început în data de 18 aprilie 2023. Doctorul a afirmat că starea sa de sănătate a început să se înrăutățească în luna aprilie a anului trecut, fiind și perioada când a simțit că gustul ceaiului său era unul ciudat.

„Am început să simt un gust chimic la limonadă. În cele din urmă, am avut simptome care m-au făcut să mă duc la medic. Am efectuat un examen și am fost diagnosticat cu două ulcere gastrice, gastrită și esofagită.”, după cum se arată în declarația făcută de Chen care a fost adăugată ca probatoriu în instanță.

Simțind că gustul băuturii sale a început să fie altul decât cel cu care era obișnuit, bărbatul a decis să instaleze în bucătărie o cameră ascunsă, astfel că a rămas șocat când a văzut că cea care ar fi trebui să îi fie alături era, de fapt, împotriva sa.

Medicul a pus la dispoziția celor care anchetează cazul probe din ceaiul respectiv, astfel că testele de laborator au confirmat suspiciunile bărbatului, reieșind faptul că acesta conținea o substanță toxică cu care sunt curățate țevile.

Avocatul femeii a declarat că aceasta nu dorea să îl ucidă, ci mai degrabă dorea să îl facă să sufere. De asemenea, acesta a mai adăugat că soția medicului utiliza substanța respectivă în combaterea furnicilor, nicidecum în a-și otrăvi soțul.

Sursa:

De ce este periculos să instalezi camere video de supraveghere. Te ajută să prinzi hoţii, dar pierzi enorm pe altă parte

Vezi si

De ce nu e bine să îți pui hainele în dulapul din camera de hotel imediat cum ajungi acolo

Nimic nu se compară cu sentimentul de a ajunge în camera de hotel după un …