Doi bărbaţi aflaţi într-o maşină staţionată, la un pas să fie ucişi de un camion scăpat de sub control

Articol publicat de Echipa SmileFM la 12 ianuarie 2018

Două camioane şi un autoturism au fost implicate într-un accident grav produs pe DN 24, pe raza localităţii Muntenii de Jos din judeţul Vaslui.

accident muntenii de jos

 

Din primele cercetări, vinovat de producerea accidentului se face şoferul unui camion care se deplasa în direcţia Vaslui – Crasna. La un moment dat, acesta a încercat să efectueze un viraj la stânga, fără a se asigura corespunzător, moment în care un alt camion se angajase într-o depăşire, intrând în coleziune cu acesta.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, in urma impactului, cele două camioane au ricoşat într-un autoturism staţionat, din care doi bărbaţi se pregăteau să coboare. În urma impactului, un bărbat de 57 de ani a fost grav rănit, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Alte două persoane, printre care şi un copil de 9 ani, pasager într-unul dintre camioane, au primit îngrijiri la faţa locului de la echipajele de pe Ambulanţă.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, efectuând cercetări pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul.

sursa:adevarul