Doi bătrâni din Zorleni ucişi cu sălbăticie în propria casa

Articol publicat de Echipa SmileFM la 23 august 2019

Doi batrani au fost macelariti in propria casa de persoane ramase necunoscute, deocamdata. Oribila crima s-a petrecut in localitatea Zorleni.

crima zorleni

 

Barbatul in varsta de 86 de ani era prabusit in curte, iar sotia lui, de 82 de ani, a fost gasita in locuinta, cu un cutit in mana. Cel mai probabil, cuțitul i-a fost pus în mână după ce a fost ucisă, criminalii crezând că îi  vor duce astfel in eroare pe oamenii legii, potrivit estnews.ro.

Se pare ca mobilul crimei il reprezintă banii, cei doi fiind cunoscuti in comunitate drept niste oameni gospodari si înstăriți. Cercetarea la fata locului este una anevoioasa, locuinta numarand zece incaperi, toate fiind ravasite. Satenii stau cu teama pana cand politistii vor pune mana pe criminal.

Teribila descoperire a fost facuta joi dimineata de femeia care le facea mici servicii sotilor Coseru. Aceasta l-a gasit pe batran intr-o balta de sange, in curte. Ingrozita, a fugit la vecini si a dat alarma la 112.

Un echipaj de la Ambulanta a constatat ca batranul era mort de cateva ore. In casa au gasit-o si pe femeie, cu mai multe urme de lovire pe fata. Nici aceasta nu mai traia. Avea in mana insa un cutit, atacatorii sperand ca astfel ii vor duce pe o pista gresita pe anchetatori. Toata casa era intoarsa pe dos, semn ca raufacatorii au cautat economiile proprietarilor.

Nu e prima data cand batranii cad prada hotilor. In urma cu cativa ani, acestia au fost jefuiti in timp ce dormeau. Copiii le-au montat atunci un sistem de alarma cu senzori, care a fost smuls acum, dar si gratii la ferestre. Altadata, hotii au dat iama in magazie de unde au furat mai multe scule, iar in urma cu doua saptamani, oamenii au ramas si fara gaini. Nu s-au aflat faptasii nici acum.

Ancheta se deruleaza sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui.