„Dorel” loveşte din nou. Poze cu un stâlp de electricitate în mijlocul drumului au devenit virale

Articol publicat de Echipa SmileFM la 12 octombrie 2017

Poze cu un stâlp de electricitate în mijlocul drumului, la Caracal, au devenit virale pe site-urile de socializare. Primarul din Caracal spune că „aşa a fost proiectul făcut că a «căzut» stâlpul acela exact acolo”, transmite corespondentul Mediafax.

stalp

Un stâlp de electricitate în mijlocul drumului este cea mai nouă problemă la centura de ocolire a municipiului Caracal, care se construieşte de şapte ani, perioadă în care terenul a suferit atât de multe modificări, încât stâlpii de iluminat trebuie relocaţi, fiind nevoie de noi exproprieri.

Stâlpul de electricitate a rămas exact în mijlocul căii de rulare, într-un sens giratoriu al centurii de ocolire a municipiului Caracal, încă nedeschisă traficului rutier.

Fotografiile făcute de şoferii care au trecut pe aici s-au viralizat pe site-urile de socializare, însă autorităţile asigură că situaţia va fi rezolvată.

Primarul din Caracal, Liviu Radu, a declarat că la proiectarea centurii de ocolire a municipiului nu s-a luat în calcul locaţia în care vor fi amplasate sensurile giratorii care fac legătura cu reţeaua de drumuri naţionale existente.

Primarul a adăugat că autoturismele circulă prin sensul giratoriu, în ciuda stâlpului.

Aceasta nu este singura problemă întâmpinată la construcţia centurii municipiului Caracal. Din cauza modificărilor prin care a trecut terenul din zona centurii de ocolire a municipiului Caracal, este nevoie ca stâlpii de iluminat să fie mutaţi, însă nu mai există teren.

Astfel, CNAIR trebuie să treacă la o nouă procedură de expropriere, chiar dacă este vorba de aproximativ 20 de centimetri pentru fiecare stâlp.

sursa:mediafax.ro