Două fete care au ieşit pe geamul maşinii în timpul mersului au fost sancționate de polițiști

Articol publicat de Echipa SmileFM la 10 iulie 2020

Poliţiştii vasluieni le-au identificat, joi, pe tinerele care au ieşit pe geamul unei maşini în timpul mersului şi pe proprietarul autoturismului, care se afla la volan.

fete-rebele-geam-masina-vaslui

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, şoferul, un tânăr de 21 de ani, a primit cinci sancţiuni contravenţionale şi s-a ales cu permisul suspendat pentru 90 de zile, iar cele două adolescente, ambele în vârstă de 15 ani, au primit câte o amendă în valoare de 217 lei deoarece nu purtau centura de siguranţă.

În cazul tânărului de 21 de ani, sancţiunile sunt pentru depăşire neregulamentară, pentru circulaţie pe sens opus de mers, pentru că se afla pe un drum public având înmatricularea suspendată, dar şi pentru depăşirea numărului legal de pasageri, totalul amenzilor ridicându-se la suma de 3.915 lei.

Poliţiştii vasluieni au început cercetările după ce în spaţiul public a apărut o înregistrare video în care se vede cum două fete au ieşit pe geamurile unei maşini în timp ce aceasta se afla în mers.

Filmarea a fost postată pe o reţea de socializare, iar reprezentanţii IPJ Vaslui s-au autosesizat din oficiu.

Sursa: http://actualvs.ro/2020/07/09/doua-fete-care-au-iesit-pe-geamul-masinii-in-timpul-mersului-au-fost-sanctionate-de-politisti/