Două tinere au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu mașina

Articol publicat de Echipa SmileFM la 12 septembrie 2018

Răsturnatul cu mașina pare că a devenit un obicei  în județul nostru pentru unii șoferi, care nu țin cont de nimic atunci când circulă pe șosele.

ambulanta

 

Este și cazul unui tânăr de 29 de ani, din municipiul Huși, care a intrat cu viteză prea mare în curbele de la Movila lui Burcel, fără a mai pune în calcul și faptul că șoseaua era umedă. Ajunse cu mașina în rigola betonată de pe marginea drumului național DN 24 Vaslui – Iași, cele două pasagere de 19 și 22 de ani aflate în autoturism au suferit diverse traumatisme.

În consecință, la locul accidentului au ajuns nu mai puțin de trei ambulanțe, fără a se ști care este starea victimelor. Dacă șoferul a refuzat transportul la spital, cele două tinere din Iași au fost duse la unitatea sanitară din Vaslui, unde au rămas internate.

”Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum de către conducătorul auto. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Polițiștii ce la Rutieră au întocmit dosar penal pe numele tânărului de 29 de ani din Huși pentru vătămare corporală din culpă.

sursa:estnews.ro