Drake – In My Feelings (official video)

Articol publicat de Echipa SmileFM la 10 august 2018

Drake a lansat la începutul acestei luni un videoclip pentru piesa „In My Feelings”. Imediat clipul a ajuns viral şi a apărut şi un challenge online #inmyfeelings, care provoacă lumea să sară din maşini în mişcare dansând.

drake-imf-video

 

Drake e cunoscut drept unul dintre rapperii sentimentali şi cu versuri cu încărcătura socială şi civică. De această dată în „In My Feelings” e vorba despre o poveste de dragoste, piperată cu o doză bună de umor. Videoclipul pare scos direct dintr-un film de Tyler Perry, cu Drake apărând la balconul iubitei sale, pe care o curtează ca în „Romeo şi Julieta”. Inevitabil se implică şi mama iubitei gonind pretendentul, pentru un plus de umor şi ironie.

„In My Feelings” pornea un challenge online viral chiar înainte să debuteze videoclipul oficial. Totul a fost generat de comediantul american Shiggy, care a postat un videoclip dansând pe chorusul acestui single extras de pe albumul „Scorpion”. Shiggy a fost chiar inclus în noul videoclip oficial, după ce a deveni viral. Între timp vedete din toată lumea au realizat faimosul #inmyfeelings Challenge. Printre ei se numără Will Smith, DJ Khaled sau actorii din serialul „Stranger Things”.