Eveniment inedit, dedicat celor mai speciale persoane: petrecerea mãmicilor din Vaslui

Articol publicat de Echipa SmileFM la 11 ianuarie 2020

Mãmici din tot judetul, haideti la petrecere! Sub acest îndemn, o tânãrã din Vaslui le invitã pe toate mãmicile care vor sã se deconecteze de la treburile casnice sã participe la prima editie a petrecerii mãmicilor, eveniment ce va avea loc pe 7 martie, la Complexe Noblesse. Se anuntã muzicã bunã, live, preparate gustoase si multe surprize. Una dintre acestea este o tombolã cu premii, printre care o excursie la Lacul Rosu.

mamele

“Îmi doresc sã organizez acest eveniment de foarte mult timp, dar mereu a intervenit câte ceva. Acum, însã, am zis cã orice ar fi, trebuie sã duc la capãt proiectul. Din punctul meu de vedere, este cea mai bunã ocazia de a iesi din cotidian, de a socializa fatã în fatã, de a schimba opinii, idei si, în acelasi timp, de a ne distra. Oricine are idei sau vrea sã se implice în acest eveniment, este binevenit”, spune Georgia Pascariu, organizatoare a evenimentului.

Asadar, mãnusile abia au fost puse, dar gândul zboarã spre primãvarã. În Vaslui, Ziua Internationalã a Femeii nu va trece neobservatã, mai exact pe 7 martie, cu începerea de la ora 20:00, mãmicile vor petrece alãturi de tãtici, formatia Tomis Junior din Galati si Doinita Fluturu, în bãi de culoare si jocuri de lumini la Complexe Noblesse cu tapas, vin, dans si elemente-surprizã.

Acest concept si anume sãrbãtorirea anualã a mãmicilor din Vaslui reprezintã un prilej de bucurie si rãsfãt pentru toate doamnele, fie cã primesc cadouri din partea bãrbatilor, fie cã îsi fac singure un dar de ziua lor, mãmicile au ocazia sã petreacã frumos, socializând, deconectându-se chiar si pentru o noapte de la rutina zilnicã, stabilind noi conexiuni. Deviza aleasã pentru celebrarea mãmicilor: <Schimbarea are un singur nume: dragostea este putere; puterea este femeia; femeia este mama>. Imagineazã-ti!”, este îndemnul organizatorilor. Cei care vor mai multe detalii despre eveniment sau sã se implice în organizarea acestuia, pot lua legãtura cu Georgiana Pascariu pe adresa de e-mail georgianaadnana@yahoo.com.