Facebook te va ajuta să găseşti reţele Wi-Fi la care să te conectezi. Noua funcţie „Find Wi-Fi” va fi introdusă în aplicaţia de mobil

Articol publicat de Echipa SmileFM la 4 iulie 2017

În încercarea de a deveni destinaţia principală numărul unu pe internet, Facebook adaugă din ce în ce mai multe capabilităţi în aplicaţia sa pentru mobil, scrie Go4it.

facebook tel

După review-uri pentru localuri, un bazar virtual, sursă de clipuri video şi transmisiuni live, sau chiar loc de strâns fonduri pentru cauze caritabile, Facebook integrează în aplicaţia sa de mobil un „radar” pentru conexiuni Wi-Fi.

Acesta va fi util în special turiştilor care au nevoie de conexiuni de internet stabile, ieftine şi securizate, cât şi celor care locuiesc în zone cu semnal slab de la operatorii telecom.

În ciuda faptului că Uniunea Europeană a renunţat la tarifele de roaming între ţările membre, nu toate beneficiile din ţară vor fi disponibile în afara ei.

De altfel, tarifele pentru ţările care nu fac parte din UE rămân neschimbate, deci orice călătorie către ţări îndepărtate va aduce de la sine trafic de internet la suprapreţ sau necesitatea unei conexiuni Wi-Fi.

Facebook a integrat de curând în aplicaţia pentru mobile, atât pe iOS, cât şi pe Android funcţia „Find Wi-Fi”, care va marca pe hartă access point-urile scurizate din zonă.

Sursa:mediafax.ro