Facebook-ul şi cafeaua merg mână în mână la români

Articol publicat de Echipa SmileFM la 28 februarie 2013

Românii îşi petrec dimineţile din ce în ce mai mult online, 52% dintre aceştia spunând că îşi beau cafeaua în timp ce accesează contul personal de Facebook.

cafea si facebook

Rezultatele au fost obţinute în cadrul unui studiu Nescafé realizat în februarie 2013, care a analizat obiceiurile matinale ale românilor.

Potrivit studiului, 77% dintre români consideră că un start bun dimineaţa le influenţează pozitiv întreaga zi, activităţile matinale având impact direct asupra stării de bine. Printre activităţile preferate de români încă de la prima oră se numără timpul petrecut alături de familie, ştirile matinale şi cafeaua de dimineaţă (32%), informează Mediafax.

În plus, dimineţile românilor sunt din ce în ce mai mult petrecute online, pentru că 52% dintre aceştia îşi beau cafeaua în timp ce accesează contul de Facebook. Alături de revista presei şi timpul petrecut cu familia, cafeaua ocupă un loc important printre obiceiurile matinale. Mai mult, 78% dintre consumatorii de cafea consideră că prima cafea le dă o stare de bine pentru întreaga zi.

Sursa: Libertatea.ro