Feli – Buna de iubit (Official video)

Articol publicat de Echipa SmileFM la 16 februarie 2018

„Buna de iubit” este ca o declaratie de independenta a femeilor, fie ca sunt ele mame, sotii, iubite, care vor si pot sa faca orice isi propun.

feli

Feli a lansat videoclipul piesei „Bună de iubit“, regizat de Iura Luncaşu şi filmat în Peniscola din Spania. Melodia cu care artista s-a clasat în finala Eurovision România 2018 se regăseşte pe albumul său de debut – „Eu sunt Feli“- şi reprezintă o declaraţie de independenţă a femeilor, fie ca sunt ele mame, sotii, iubite, care vor şi pot să facă orice îşi propun.

„Pentru mine, dincolo de toate, muzica este foarte importantă pentru mesajul pe care îl poartă, iar «Bună de iubit» are un mesaj de care noi, femeile, avem nevoie. Atunci când iubim o altă persoană, uitam să ne iubim pe noi. Ajungem să dăruim toată iubirea noastră celorlalţi. De aceea, am scris piesa asta ca o aducere aminte că trebuie să ne gândim şi la noi şi să ne iubim un pic mai mult“ mărturiseşte Feli.

„Buna de iubit” se regăseşte pe albumul de debut al artistei, lansat la finalul anului trecut, „Eu sunt Feli“, alături de hit-uri precum „Acasă“, „Timpul“, „Va urma“ şi „Creioane colorate“.