„Fostul iubit moare de ciuda cand ma vede!”. Cum arata Natasha acum? Foto in articol

Articol publicat de Echipa SmileFM la 13 iunie 2013
„Fostul iubit moare de ciuda cand ma vede!”. Cum arata Natasha acum? Foto in articol

La nici 30 de ani, Natasha ajunsese sa cantareasca 136 de kilograme si abia se mai misca. Povesteste ca s-a nenorocit singura pentru ca in adolescenta, din cauza unei depresii, a inceput sa manance tone de dulciuri pe ascuns.

Natasha Bunby

Natasha Bunby, din Statele Unite, a povestit pentruThe Huffington Post ca a inceput sa aiba probleme cu kilogramele in plus de la varsta de 15 ani.

Cat inca nu era foarte grasa, isi gasise un iubit si dupa cateva luni a ramas insarcinata. “Avem 20 de ani. In timpul sarcinii m-am ingrasat cumplit, iar iubitul meu m-a parasit. Asa ca la 20 de ani viata mea era practic terminata. Aratam rau si eram o mama singura”, spune Natasha.

A inceput sa aiba probleme de sanatate din cauza kilogramelor in plus, insa tot nu s-a gandit sa faca nimic. In mod cu totul neasteptat, in viata ei a aparut un barbat care o iubea asa cum era. “Ne-am casatorit si am facut un copil”, spune femeia.

A fost internata pentru o problema de sanatate, iar medicii i-au spus ca ar putea muri daca nu slabeste. A fost un semnal de alarma pentru Natasha. “Avem doi copii de crescut”, a spus ea.

A urmat o dieta recomandata de un nutritionist si intr-un an de zile a slabit 77 de kilograme. Natasha, in varsta de 31 de ani, spune ca viata ei s-a schimbat uluitor de mult dupa asta: “Sotul meu s-a reindragostit de mine, iar fostul iubit, care mi-a facut un copil si care m-a parasit, moare de ciuda de cate ori ma vede”.

 

Natasha Bunby