Gafa de proportii la TVR! Un celebru om de afaceri a injurat handicapatii in ultimul hal: “Sa plateasca, da-i in m…”

Articol publicat de Echipa SmileFM la 10 iunie 2013

Invitat in cadrul unei emisiuni de la TVR 2, unul dintre cei mai apreciati oameni de business din tara a injurat ca la usa cortului in timp ce in platou se discuta despre construirea unui centru pentru bolnavii de Alzheimer.

dragos

Invitat in cadrul emisiunii “Arena Leilor”, de la TVR2, Dragos Anastasiu, directorul grupului de turism Eurolines Romania, a avut o reactie socanta in momentul in care o alta invitata ii explica moderatorului Marius Ghenea planul ei de afaceri. Gafa a fost sesizata de catre site-ul ph-online.ro, cei care au si sesizat momentele in care se discuta despre ideea infiintarii unui centru de zi pentru persoanele cu afectiuni psihice grave. Iar in timp ce moderatorul se arata ingrijorat de numarul redus de pacienti care ar apela la astfel de servicii, adresandu-i invitatei intrebarea: “Ce te faci daca vor fi putini bolnavi care vor veni la centru, 10-18?”, pe fundal i-a raspuns Anastasiu, pe ton scazut, fara sa-si dea seama ca ar putea fi auzit!

“Sa plateasca, da-i in mortii lor!”, a exclamat afaceristul, amuzandu-se in acelasi timp de „porumbelul” care tocmai ii scapase.

Foarte diplomati, colegii de platou, inclusiv moderatorul, au continuat emisiunea, prefacandu-se ca nu au auzit nimic.
Nici macar specialistii care au montat emisiunea nu au sesizat injuratura aruncata de directorul slobod de gura.

Omul de afaceri Dragos Anastasiu are o avere estimata la circa 20 de milioane de dolari, bani proveniti din afaceri in domeniul turismului si transporturi. Nu de putine ori, Anastasiu a fost inclus pe lista celor mai ravniti burlaci din Romania.
Grupul Eurolines, controlat de Anastasiu, a preluat la inceputul acestui an compania de transport international de persoane Reiseburo Kessler, cu sediul in Siegen, Germania.

Sursa: www.cancan.ro